12 Mayıs 2009 Salı

Arkadaşlar yeni bir mail aldım şimdi ve mail yoluyla ulaşmak yerine buradan yaymak istedim bu duyuruyu lütfen duyarlı olalım.


AŞAĞIDAKİ İNSAN KILIKLI HAYVANLARA 1 PUAN BİLE VERMEYECEGİZ...






BU YIL EUROVİSİON'A ERMENİSTAN ADINA SOAD (SYSTEM OF A DOWN) SÖZDE SOYKIRIM ADLI, BİZ TÜRKLERE KARŞI SÖYLEDİĞİ ŞARKIYLA KATILMAYI DÜŞÜNÜYORLAR.BU GRUBUN "KÖPEKLER VE TÜRKLER GİREMEZ" DİYE ŞARKISI DA VAR.ŞARKIYI YABANCI DİLDE SÖYLEYİNCE ANLAMAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORLAR VE BİZDEN TAM PUAN BEKLİYORLAR.ÇÜNKÜ TÜRKİYE 2 YILDIR TAM PUANI ERMENİSTAN'A VERİYOR.ARTIK YETER BİR TEPKİ ADINA YOLLAYABİLDİĞİNİZ HERKESE YOLLAYIN VE BLOGLARINIZDA YAYINLAYIN.

6 yorum:

sinarana dedi ki...

:)
bunlar girmiyor ki ermeni adına..dün izledim biraz elemeleri..

bide bir tavsiye vereyim..bu tarz mailleri ciddiye almayın..10 kişiye yolla..msn inindekilere yolla bak gerçek bunlar diyenlere bile inanmayın..ben direk siliyorum;) butarz mesajları..dikkat ettiniz mi? gelen mailler de hep aşağıya dogru inseniz de hep msn adresleri de var..bu bir oyun..msn adresinizi çalıp..reklam amaçlı kullanıyorlar...benden size tavsiye..ne olursa olsun inanmayın bu tarz mesajlara...

sevgilerimle..

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Bunlara hayvan demiyelim.Hayvancıklara hakaret olmasın.ALLAH bunları insan yaratmış ama.Bunlar başka bir kılığa bürünmüş bunlar şeytanlaşmış artık.Rahatlık canlarını sıkıyor.
Paylaşımın için teşekkürler.
Sevgiler

aşevi dedi ki...

hemen bloguma ekliyorum izninle..

şirinem dedi ki...

aynen katılıyorum sizlere.

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

İzin ne demek tabiki canım alabilirsin

kubra zeynep kara dedi ki...

bu iyi bir tepki olacak.
bencede yakışan şekilde davranmalıyız bu sefer