14 Mayıs 2009 Perşembe

BİR KEZ DAHA TERÖR CAN ALDI :(((

Okulda çalışan arkadaşlarımızdan Arife Polatın kardeşi Yusuf Polat önceki gün hakkarinin çukurca ilçesinde pkk lıların döşediği mayına basarak ağır yaralanmıştı.Dün en son bacağının kesildiğinin haberini aldık fakat bugün öğrendiğimiz bir habere göre malesef kardeşimiz şehit düşmüş ailesine sabırlar diliyorum kardeşimizede allahtan rahmet.Milletcek acımız çok büyük artık yeter diyorum ::::((((( www.haber7.com da haber çıkmış.

9 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok üzülüyorum bu gençlere su gibiler daha..
ALLAH nur içinde yatırsın.
Ailesinede sabır versin.
Sevgiler.

harosa dedi ki...

çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yazık olmuş gencecik fidana

Unknown dedi ki...

allah rahmet eylesin.arkadaşına ve tüm ailesine allah sabır versin.

dshandmade dedi ki...

ne büyük acı bu. Şehidimize Allah rahmet eylesin, ailesine de büyük sabır diliyorum.

Adsız dedi ki...

allah sabır versin ailesine...ben daha hiçbirini tanımazken bu kadar içim yanıyor ve ağlıyorsam ailesini düşünemiyorum bile...son olsun rabbim sooooon...daha yeni geçti analar günü,öpüp koklayamadı anacığı daha onu...

kubra zeynep kara dedi ki...

çok acı yaa allahım ailesine sabır versin.

gullesu dedi ki...

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin....

LEMAN dedi ki...

CANIM ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN ÇOK ZOR GENÇ ÖLÜMÜ YAKINLARINA ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM MALESEF MEDYA ŞEHİT HABERLERINE GEREKEN ÖNEMI VERMIYOR BENCE ÇOK ÇABUK GEÇİYOR YADA HİÇ SÖYLEMİYOR DUYMADIM BEN BU HABERİ VATAN EVLADI KOLAY YETİŞMİYOR VATAN BÖLÜNMEZ ŞEHİTLER ÖLMEZ

akasyakokusu dedi ki...

Mekanı cennet olsun Yusuf'un..ne güzel şehadet şerbetini içti..yedi soyuna şefaati var..ama gel görki acıyı kimse dindiremez..giden bir can geri gelemez..ana baba ne kadar vatan saolsun desede içleri kan ağlar..ve malesef her şehit verişimizde ahlar vahlar sonrada köşemize çekiliriz..taaki yenisi gelene kadar..soyları sopları kurumaz bunların..biribiter diğeri çıkar..Allah c.c. sonumuzu hayretsin..amin..
canım benim anca fırsat buldum nete..telini kaydedemedim telime mailde duruyor hala..telim bozuldu iki gündür..arıycam sesini duyucam bir arada pazartesi günü paketi alabilirsin..bugün tekrar geri yolladık..tur bitince haber emi öptüm..