4 Ocak 2010 Pazartesi

BEN GELDİİİMMMMM

arkadaşlar ben döndüm ben yokken yorumları ile beni yalnız bırakmayan ve iyi temennilerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.Dün gece evime geldim öyle yorulmuşum ki aybüşümle birlikte uyumuşuz sabahta malum işler beni bekliyordu henüz işlerim bitmesede biraz ara verdim.İşlerim biter bitmez bütün arkadaşları tek tek ziyaret edeceğim ve memleketten haberlerimle tekrar karşınıza geleceğim şimdilik hoşçakalım bana kolay gelsin ne diyeyim :))))

7 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hoş geldin.
Kolay gelsin canım.
Sevgiler...

Ada Deniz dedi ki...

sevgiler, sağlık sorunlarını halletmişsindir umarım

ayseyaman dedi ki...

Ziyaretiniz ve ilginiz için teşekkürler...Fakat malesef sorduğunuz sorularla ilgili bir deneyimim yok...dr.oetkerin süsleme glazürlerini hiç kullanmadım...Kakaolu royal icingde denemedim...Kusura bakmayın..

PastaZer dedi ki...

Merhabalar,
Maalesef kremalı pasta deneyimim yok çok fazla. Ancak royal icing çabuk kuruduğu için bildiğim kadarıyla erime yapmaz. Ama dediğim gibi kendim denemedim.
Sevgiler...

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Merhaba Rana,
Öncelikle minik prensesinin doğum gününü kutlar, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dilerim.
Sorularına gelince; dediğin tarzda yani krem şantiy veya krema üzerine royal icingle bir çalışmam olmadı. Ya kurabiyeler üzerine ya da şeker hamuru üzerine royal icing ile süsleme yapmıştım. Ama ben de senin gibi düşünüyorum, icingin kremanın üzerinden akma ihtimali var. Ama pastanın üst yüzeyinde nasıl olur bilemiyorum. Royal icing yerine krem şantiyi de renklendirip istediğin süslemeleri yapabilirsin veya butter kremle de çalışabilirsin diye düşünüyorum.
Çok yardımcı olamadım belki ama kolaylıklar diliyorum.
Sevgiler,

ebruakin dedi ki...

Selamlar,
Kızınızın doğum günü şimdiden kutlu olsun.
Krem şanti ile şeker hamuru bir araya geldiğinde şanti hamuru eritiyor biliyorum ama royal icing ile bir araya geldiğinde ne olur bilemiyorum maalesef. :( Ama erimesine neden olan pudra şekeri ise royal icingin de ana maddesi bu olduğundan eritebileceğini düşünüyorum.
Size tavsiyem pastanızı 1 gün önceden hazırlayıp, süslerini servisten hemen önce pastanın üzerine yerleştirmeniz.
Kolaylıklar dilerim.
Sevgiler...

Elma Şekeri Pasta tasarım dedi ki...

Oncelikle ben de dogum gununuzu kutluyorum.Cok gec oldu biliyorum inanin simdi gordum.Royal icingli suslerinizi sunum oncesi pasta uzerine koyabilirsiniz.Suslerinizi rutubetsiz ortamda tutun.Buzdolabina koymayin.Kolay gelsin..Sevgiler