26 Şubat 2010 Cuma

BLOG SAHİBİ YADA DEĞİL TÜM ARKADAŞLARIMI BU ETKİNLİĞE DAVET EDİYORUM


Arkadaşlar blog sahibi yada değil tüm arkadaşları bu etkinliğe davet ediyorum amaç bir çocuğu gülümsetmek size yetenek-sizin postunu aynen aktarıyorum ve tüm duyarlı arkadaşlarımı bu etkinliğe bekliyorum

..........................................
Lütfen Okuyun Çok Önemli !
19 ŞUBAT 2010 CUMA
Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda Mutlu Olalım çocuklarından bahsetmiştim ve onlarıda kartpostal kampanyasına dahil etmiştik. Dernek yetkilisi Özlem hanım çocukların gözlerinde gördüğü ışık,yüzlerinde ki gülümsemeleri bizlerle paylaşırken en az onlar kadar MUTLU OLDUK.
Özlem Hanımla bloglar arası bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Kibrit Kutusu etkinliğini sanırım hepiniz biliyorsunuzdur. Bu fikrin mimarı sevgili Kelebek Atölyesi sayesinde çok güzel işler çıktı ortaya.
Bu küçük kutuları çocuklarımıza uyarlayıp, onları sevindirmek istiyoruz. Bu eğlenceli kutucukları hazırlanırken hem siz eğleneceksiniz hemde çocuklarımız aldıkları kutu ve içindeki minik hediyelere çook sevinecekler.
Yapacağınız şey çok basit lütfen onları sevindirelim. Ben kibrit kutusu yapamam diyorsanız derneğin sitesini ziyaret ederek ihtiyaç listesinden birini göndererekte destek olabilirsiniz.

Bilmeyenler için kibrit kutusu nasıl süslenir? İçine neler konulabilir? onları bi sıralayalım!



Yukarıda gördüğünüz klasik kibrit kutusunu alıyoruz yada benzer bi kutu buluyoruz. Üzerini çeşitli malzemelerle süslüyoruz. İçine çocukların hoşuna gidebilecek minik objeler koyuyoruz. Detaylı araştırmayı Kelebek Atölyesinin sitesinden de yapabilirsiniz.
İstediğiniz kadar yapabilirsiniz, isterseniz 1 adet, isterseniz 5 adet!
Tek koşul, kampanyanın daha çok alana yayılması için herkesin bu etkinliği blogunda duyurması! Lütfen bir iyilik yapın, minicikde olsa bir destek olun, onların morale ve sevgiye ihtiyacı var.
Haydi yüzlerini gülümsetmeye...

Kampanyaya katılıp, blogunda duyuranları bir süpriz bekliyor. Kutu hazırlayıp aşağıda ki adrese gönderecek olan ayrıca katılmayıp, duyuru yaparak katkı sağlayan herkesin dahil olacağı bir süpriz!

(Göndericem yada destek olucam diyenler buraya yorum bıraksınlar)

Kutuları en geç 23 Nisan tarihine kadar yollayabilirsiniz. Önümüzde kocaman bir süre var, kimseyi zorlamamak adına! 23 Nisana kadar toplanan kutular onların bayramında,onlara hediye gidecektir!

!!!Arkadaşlar kibrit kutusu küçük daha büyük birşey olsun istiyorsanız farklı kutular yapıp,süsleyebilirsiniz. İlla ki kibrit kutusu diye bir standart yoktur!!!
İçine neler koyacağım,nasıl süsleyeceğim diyorsanız kutusunu bitirip yorum bırakan arkadaşlarımızın bloglarınız ziyaret edin derim.
Kibrit Kutusunun Gönderileceği Adres:

Mutlu Olalım Derneği
Özlem Şengir

Adres: M. Kemal C. Burak Apt. No 44 D 4 Bornova-İzmir

5 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Güzel bir etkinlik lakin benim gibi beceriksizlerin pek yapabilecegi bir olay değil ki !
Kibrit kutusuna ne sığar oda ayrı sorun..
Katılmak isterdim lakin yapabileceğim bir olay değil..

Bir öneri sunsan size..
Kitap etkinliği ama çocuklar için .İhtiyac sahibi olan cocuklara okumaları için kitap toplasak ..
Bu önerimi düşünebilirmisiniz ?

Sevgilerle...

Unknown dedi ki...

Modelleriniz cok güzel
basalarınızın devamını dilerim
www.dilekceyiz.net

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Sevgili Rana ;
Biz daha önce bir forum vasıtası ile kitap topladık lakin beklediğimiz ilgi yi ne hazindir ki bulamadık.Toplanan Kitapların bir yerde toplanıp gönderilmesi de uzun zaman aldı..
Ha bir de nahoş yorumlarla yüz yüze geldik nerden bileceğiz sizin kitapları bir okula ulaşdıracagınızı diyenler bile oldu.
Neyse biz topladık kitapları ve Batman da bir köy okuluna gönderdik.O okuldan da tesadüf eseri haberimiz olmuşdu .Görevli öğretmen görevının zorluklarından bahsetmişdi forumda ve çocukların okuyacak kitapları bile yok diyince işe girişmişdik.
Şu an ihtiyac sahibi bir okul denk gelir mi diye araştırıyorum eğer ki ; düşüncelerime uygun bir okul denk gelirse yada bu mesajı okuyan blog arkadaşlarımdan bu sekıl de bır okulun varlığını öğrenir isek seninle " Bir Okul Bin Kitap Etkinliği" yapmaya hazırım..
Sen de duyarsan yada farklı bir düşünce ye sahip isen benimle paylaşırsan inan ki çok mutlu olurum.
Mutlu Olalım Derneğinden Özlem Hanım dan da fikir almak isterim bu konuda ona nasıl ulaşabilirim ki..

Rana cım durum bu az cok ifade edebildim sanırım..
Teşekkür ederim ilgin için...
Sevgilerle..

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım merhaba...
Mailini aldım...
Hemen kontrol edeceğim en geç bu akşam 22 ye kadar mailin gelecek canıım kusura bakma katılım çok olduğu için gözden kaçırdım gaiba ...