9 Mart 2015 Pazartesi

BANANAMUR MUZ REÇELİ NEFİS BİR LEZZET

GÜNAYDIN HERKESE MUTLU, UMUTLU, BEREKETLİ, GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM. SİZLERE DENEYİP LEZZETİNE BAYILDIĞIM DOĞALLIYLADA GÖNLÜMÜ FETHEDEN BİR LEZZETLE TANIŞTIRMAK İSTEDİM. ANAMURUN MİS GİBİ TAMAMEN DOĞAL MUZLARIYLA YAPILMIŞ BİR REÇEL KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM BİR LEZZET ALIP DENEMELİSİNİZ DAHA SONRA BENİM GİBİ KAHVALTILARINIZIN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK BUNDAN EMİNİM :) BU MİS GİBİ REÇELLERE VE MUZLU DİĞER LEZZETLERE ULAŞABİLECEĞİNİZ DİĞER LEZZETLERE AŞŞAĞIDA VERECEĞİM LİNLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
http://www.bananamur.com.tr/satis/
https://www.facebook.com/pages/Bananamur-Muz-Re%C3%A7eli/1476877455892278?fref=ts
VE İNSTAGRAM  @bananamur_official ADRESLERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ


2 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

Bizim evde reçel yenmez..Nedense ben alırım sofraya gelir gider sonrada pastalara vs. kullanırım..İncir reçeli favorimdir..Muzunda tadına bakmak gerek..Canımda çekti napsak acep. :)))

Evren Martı Demir dedi ki...

Mmm çok ilginç ama zaten muz çok severim eminim hoş bir lezzettir.