15 Mayıs 2009 Cuma

DİLLERDE VATAN SAĞOLSUN


Boğazımda düğümleniyor her kelime, her harf. Sıkılıyorum içimdeki dertler, üzüntüler kelimelerle birlikte uçup gitsinler istiyorum ama nafile. Bırakmıyorlar, terk etmiyorlar beni.Avazım çıktığı kadar bağırıyorum ARTIK YETEEEEERRRR diye ama sesimi duyuramıyorum.Nasıl duysunlar ki gözlerini hırs bürümüş kulaklarında ise silah sesleri başka bişey göremez başka bişey duyamaz o namertler.Yeter artık kardeş kardeşe yaşamak dururken niye kanlar dökülüyor ne için bu savaş kardeş kardeşe hiç silah doğrultur mu? diyorum ama bunları söylerken unutuyorum ve bir kez daha anlıyorum namertten kardeş olunmayacağını.Analar üzülüyor, babalar üzülüyor, kardeşler üzülüyor tüm TÜRKİYE yasta ama dillerde tek bir söz VATAN SAĞOLSUN.Daha fazla yazamıyorum kelimeler boğazımda düğüm düğüm gözlerim ağlamakta.Ve son bir söz VATAN SANA CANIM FEDA.

5 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok üzücü!

şirinem dedi ki...

çok haklısın ama kan dökmeden nedense yaşamayı bilmiyorlar neden canlar yakılıyor ne istiyor bu insanlar kardeşçe dostça güzel güzel yaşamak varken neden ?

havvanur dedi ki...

ateş düştügü yeri yakıyor bize sedece dumanı geliyorr sabır dilemekten başka bişimiz yokki:(((ülkemizdeki dinmeyen yara askere polise uzanan eller kırılsın aynı bayrak altında yaşıyoruz bu ne saygısızlıktır ya kardeş kardeşi vururmu:((ALLAH RAHMET ETSİN VATAN SAGOLSUN BAYRAGIMIZ KİMSE İNDİREMEZ :((BAŞINIZ SAGOLSUN ARKADAŞIM...SÖZÜN BİTTİGİ YERR ARAKADAŞINIZDA TAZİYELERİMİ YOLLUYORUM...

TAZE NANE dedi ki...

İnanılmaz üzücü......

HADİYE dedi ki...

Merhaba ,

Hepimizim yürekleri sızlıyor.Bu kan bilerek durdurulmuyor bence.Tek hain PKK değil.Ne yazıkki içimizdeki gizli hainler çok fazla.Tüm şehitlerimize Allah cc rahmet diliyorum.Ailelerinede sabırlar.

Sevgiler.