9 Ocak 2012 Pazartesi

RENGARENK




Kuzumla bugün öğlen doktora gittik.Yoldada bir arkadaşımı arayıp onunlada yolda buluştuk.Kızım hastahaneye girdiğimizde biraz yaygara kopardı fakat daha sonradan kaçışı olmadığı içinmidir yoksa doktor ablasını çok sevdiği içinmidir bilinmez sustu hatta sıramızın gelmesini beklerken anne ben doktor ablayı çok seviyorum bile dedi :) sıramız geldi kızım doktor ablası ile merhabalaştı biraz muhabbetin ardından oyunla karışık muayene ve boğazlarımızda biraz kızarıklık gördü doktor ablamız sağ olsun ciğerlerinde bir şey yok deyince içim nasıl rahatladı anlatamam bez problemimizden dolayı aybükeyle biraz konuştuktan sonra kızımda kendini iyi hissettiği için birde anne karnım acıktı dışarıda yiyecek yiyelim mi dümben dümbe ( lütfen ) dediği için birazda çarşıda gezdik kuaföre gidip kendime biraz çeki düzen verdim :) daha sonra birkaç giyim mağazasına girip iki üç kıyafet deneyip umduğum gibi olmadı deyip mağazadan çıktım :) daha sonra bir kozmetik mağazasına girip neredeyse bütün ojelere bakıp kararveremeyip oradanda çıktım :) evde okadar çok oje varki hem almak istiyorum hem almamak :) ve tabi bütün bunları yaparken gıklarını bile çıkartmadan benimle beraber gezen arkadaşım ve kızımada çok teşekkür ediyorum üstelik arkadaşımda topuklu ayakkabı var kızım hasta :) neyse sonunda eve döndük kızım ilaçlarını içti biraz öncede canı sıkıldı bizde analı kızlı oje sürmeye karar verdik kızım hangi renk oje süreceğine kararveremeyince rengarenk bir görüntü çıktı ortaya.Buarada kızım için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

6 yorum:

Hülya YILMAZ dedi ki...

günaydın analı-kızlı... minik kuzuya geçmiş olsun.

lezzettabağı dedi ki...

Tatlım merhabalar öncelikle bıraktığın değerli yorum için çok teşekkürler. kızına geçmiş olsun iyiki önemli bir şey yokmuş şu sıralar bütün arkadaşların çocukları hasta doğru dürüst kar veya yağmur yağmadığı için havada mikrop çok diyorlar. birde hava kirliliği çok yoğun . tariflerin çok güzel çok sık yorum bırakamasamda hep takip ettiklerim arasındasın analı kızlı güzel günler dilerim sevgiyle kal. her zaman beklerim..

zeymurancafe dedi ki...

çok cıci çoook hele o minik parmaklar ne surse ne gıyse yakışır zaten sevgıler

Çiçeklendim dedi ki...

Çok geçmiş olsun tekrardan:) Renkli minik eller çok sevilesi olmuş. Öperim.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

geçmiş olsun canım.
yazın çok güzel.)
doğallığı paylaşmış sın.
:))))))
iyi günler.

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar teşekkür için isimlerinizi tektek yazmama gerek varmı bilmem gerçekten çok sağolun