3 Mayıs 2013 Cuma

2. ANTALYALI BLOG YAZARLARI BULUŞMASI BENİM İÇİN 1. BULUŞMA


Ahhh allahım nasıl anlatsam ne yazsam bu mükemmel günü anlatacak kelimeler yok.Sevgi dolu arkadaşlıkların oluştuğu etkinliğimizde birbirinden mükemmel, sohbeti hoş marifetleri pek bol arkadaşlarım oldu. Canlarım sizleri çok sevdim ben allahım nazarlardan korusun hepimizi.Tü tü tü tü maşaallah.Etkinliğimizde neler yoktu ki
şimdi anlatmaya kelimeler yetmeyecek bu sebeple fotoğraflarla etkinliğimizde kısa bir tur yapmaya ne dersiniz canlar.İşte buyrun bu keyifli günden bizlere hatıra kalanlar.

Şimdi geçelim etkinliğimiz için tüm blogger arkadaşlarımın yaptığı mamalara allahım nasıl muteşem bir masaydı o pastalar,börekler,çörekler,kurabiyeler,salatalar öhööömmm pööhhööömm baklavalar :) ben yaptımda :) ve daha neler neler

DİKKAT: elinize peçete almadan bu bölümdeki resimlere bakmayınız zira ağzınızın sularını silmeniz için gerekli olacak efeemmm hihihihihihi :) (Dileğim bak daha zerrin gülüşü içimden çıkmadı kıııızz bloga bilem yansıdı :)  )
İşte masayı görüpte yerinde duramayan zeynebim ah canıııımmm :)
Hemen bu kadarcıkla kalmayacak o ağızın suyu akacak arkadaş :) Masamızdan sonra gelelim mamalarımıza mmmmmm mmmmmmmhhhh nefis




Ve canlar etkinliğimiz için hazırladığım baklavam fıstıklı olarak ilk denememdi beğenildiğini umut ediyorum :)
 Şimdi sponsorlarımıza geçmeden önce bu etkinliğimizde bizlere özenle hazırlanmış şirinmi şirin cicimi cici yaka kartlarımızı hazırlayan arkadaşımız Mine hanıma ve ablasına canı gönülden teşekkür ediyorum.Canlarım ellinize yüreğinize sağlık ilhamınız hayal gücünüz hiç kaybolmasın.Hertürlü nikah ve bebek şekeri siparişleriniz için arkadaşımın blogunu ziyaret edebilirsiniz.

Eveeettt artık peçetenize ağzınızın suyunu sildiğinize göre gelelim bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan bize destek olan sponsorlarımıza.
İşte böyle muhteşem bir gündü canlarım.

KIZLAAAAARRR BİR DAHA NE ZAMAN BULUŞUYORUUUUZZZZ :)


7 yorum:

Nursevin SÖNMEZ dedi ki...

bizlerde teşekkür ederiz. katkılarınızla çok güzel bir gün geçirdik. sevgiler.

Bakır tencerem dedi ki...

Bol fotoğraf ile anlatım çok güzel olmuş ranacım.baklavadan bir dilim yedim dadını tam alamadım :))) her şey güzeldi emeği geçenlere çok teşekkürler iyiki tanıdım seni kızçem muckss :))

bırtutamkekik dedi ki...

canımmsın kii..:)
boll sohbetlisinden takrarlıyalım tez vakitte inşallah..:)
emeklerin için sonsuzzz teşekkürler..:)
öpüldün şeker..!!

Fatosca Tadlar dedi ki...

Merhabalar,
Bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim,
Blog buluşmanız çok keyifli geçmiş, bayılıyorum bu buluşma günlerine bizimki de geçtiğimiz haftalarda oldu. Tüm blogcanların bir araya geldiği neşeli keyifli bir gün olmuş. Herşey özellikle de masa harika, ellerinize sağlık....
Sizi izlemeye aldım,bana da beklerim,
http://fatoscatadlar.blogspot.com/
Güzel paylaşımlarda görüşmeyi diliyorum.
İzmir'den Sevgiler...

LeylaK dedi ki...

e artık ağlıycam ama, ne çok Anlatyalı blogger varmış :) çok imrendim....

Unknown dedi ki...

Canımm herşey için çok teşekkürler,çok güzel bir gün geçirdim tadı damağımda kaldı :)
Tez buluşalım inşAllah :)

Demlenmisyasam dedi ki...

CANIM ÖNCELİKLE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM... Tanıştığıma memnun oldum... umarım tekrar görüşüp uzun uzun sohbet edebiliriz...postunu çok hoş hazırlamışsın. İçten sevgilerimle :)